Actuele tijd

Malmö PDF Afdrukken E-mail

Malmö

Vandaag zouden we de stad gaan bezoeken. Ria had uitgezocht, dat we om 10 uur met de bus zouden kunnen vertrekken op een duokaartje. Het kostte 13 euro, maar daar hadden we ook goed WiFi voor in de bus.

In Malmö hebben we enkele mooie pleinen, mooie gebouwen, de Petruskerk, het stadhuis en het Malmömuseum bezocht. Het was mooi maar niet echt uitzonderlijk. We kwamen meerdere mensen van onze groep tegen en savonds bleek dat iedereen, op één paar na, er was geweest. We stapten in Malmö in de bus en vroegen om een kaartje. De chauffeur zei: loop maar door, dat was dus mooi meegenomen.

Onze ervaring tot nu toe is, dat de prijzen hier hoger zijn dan in Nederland. Ze zijn vergelijkbaar met de prijs die wij voor wat luxere goeden betalen. De diesel kost hier 1.60 euro. Ik hoop verder dat we geen sterke drank hoeven te kopen.

Om 16.30 waren we thuis en de avond is verder rustig verlopen.

Het was vandaag heerlijk als je in de zon liep, maar koud als je in de schaduw kwam. Overdag is het ongeveer 13 a 14 graden en snachts koelt het af tot 6 graden, dus we kruipen wel goed onder de wol.

De komende dagen wordt het weer iets warmer.

 
< Vorige   Volgende >