Actuele tijd

Kennismakingsbijeenkomst en een fietstochtje met Teus en Bep PDF Afdrukken E-mail

Kennismakingsbijeenkomst en fietstochtje met Teus en Bep

Om 10 uur hadden we de kennismakingsbijeenkomst met de groep. We zijn met 8 teams, dus 16 personen. Een mooi, overzichtelijk groepje. De coördinator vertelde een en ander en er werden wat zaken afgesproken. We moeten allemaal een paar keer voorrijden en iedereen moet een keertje voor  de hapjes zorgen bij het happy hour. Verder hebben we ontzettend veel vrijheid en mag je op het bord schrijven als je iets wilt gaan doen met anderen. Het ging er gezellig aan toe en ik denk dat we een leuk groepje hebben.

Aan het einde van de bijeenkomst ging het regenen en vluchtte iedereen naar binnen.

Na de middag zijn we met Teus en Bep een fietstochtje gaan maken. Teus had een tocht van 30 km uitgezet op zijn Mio en we moesten maar afwachten waar we terecht zouden komen.

Het was erg verrassend. Soms leek het er op of er geen fietspad meer was, maar we konden steeds weer verder. Dan zandpaden, dan weer asfalt. Mijn enige zorg was dat we langs een supermarkt zouden komen, want we moesten nog brood kopen. En dat lukte. Na 20 km gefietst te hebben kwamen we bij de Coop en konden we onze inkopen doen. Naast de Coop was een koffiebarretje, dus dat was helemaal meegenomen

Om 17 uur waren we weer terug op de camping. De rest van de groep was zeer sportief bezig met jeu de boule. Wij hebben nog lekker een paar uurtjes nagebabbeld -borreld. Ook deze dag dus weer goed afgesloten.

 
< Vorige   Volgende >