Actuele tijd

Camping Falsterbo PDF Afdrukken E-mail

Camping Falsterbo

Na een heerlijk, rustig nachtje gingen we op weg naar onze eerste camping Falsterbo, waar we de rest van de groep zouden ontmoeten.

Om 11 uur waren we er. Bij de slagboom troffen we Teus en Bep uit Woudrichem aan, die ook nog in moesten checken. We zagen al meteen de bordjes SKC die wij moesten volgen en daar stonden al 5 caravans van onze groep. 

Wij kozen een leuk plaatsje op de kop van de groep en in de zon, die volop scheen. Even kennismaken, de stoelen er uit en schotel laten zoeken. Helaas, geen beeld op de plaats waar we stonden vanwege een grote boom, die toch nog te dichtbij bleek te staan. Wij besloten toch eerst even te gaan fietsen voordat we dit probleem op zouden lossen. Het fietsen ging prima. Lekker vlak hier. In de haven van Falsterbo hebben we koffie gedronken en daarna nog even wat boodschappen gedaan. Alles is hier duurder dan bij ons, maar met uitzondering van de sterke drank en de diesel, niet echt uitzonderlijk.

Op de terugweg kwamen we nog langs een prachtig toeristisch centrum, waar we veel info kregen. En toen terug naar de camping. Na enkele keren de camper verplaatst te hebben, hadden we beeld en was het probleem opgelost. De eerste 4 dagen dus weer tv.

Onze toerleider Piet de Jeune nodigde ons nog uit voor een borreltje en rond 18 uur toen de zon achter de bomen verdween trokken wij naar binnen, want het werd ook erg fris. Sport kijken op tv, de giro, Max, Ajax, PSV etc.

Morgen hebben we om 10 uur een kennismakingsbijeenkomst met de hele groep.

 
< Vorige   Volgende >