Actuele tijd

Ook voor ons komt er een einde aan deze lange, prachtige zomer PDF Afdrukken E-mail
Ook voor ons zit deze lange prachtige zomer er op. Alles is leeg en op, dus we moeten naar huis.
Het is prachtig hier aan de Moezel en het wordt elke dag drukker. In Eller is het wijnfeest van vrijdag tot en met zondag en dan is het toegestaan om je camper ook langs de Moezel te zetten. Wat komen er hier toch veel. Ongelooflijk.
We hebben heerlijk gewandeld tussen de druiven door en steeds met een mooi uitzicht op de dorpjes en de Moezel.
Vrijdagavond zijn wij ook aan het wijnfeest begonnen. Er stonden leuke kraampjes en overal kon je iets anders eten. We moesten zoeken naar een plaatsje voor 6 personen en zo kwamen wij bij de hamburgers uit. Het werd een karige maaltijd, maar de wijn was heerlijk. De glazen moesten weer terug want daar hadden we borg voor betaald. Het was sfeervol druk in het kleine plaatsje Eller.
Zaterdagmorgen zijn we nog een keertje gaan wandelen en bij terugkomst stonden Jan en Annemarie ook op de camperplaats. Gezellig.
Smiddags met zijn allen naar de wijnkoningin en lekker gebak eten. Daarna happy hour en wij zijn nog lekker gaan eten, want dit was de laatste kans op heerlijke  goulashsoep. 
En zondagmorgen was het weer zo ver. Wij moeten naar huis want vanmiddag moeten we naar het feest van Huub en Jeannie.
Onze vrienden hadden smorgens al weer de nodige noten geraapt. Wij hebben er ook genoeg en het zijn mooie dit jaar.
Alles is op, de tandpasta , mijn scheercreme, de hagelslag, mijn bier etc. Dus de hoogste tijd om naar huis te gaan. Nog een prachtig ritje langs de Moezel met fantastische herfstkleuren, even lozen in Mendig en dan naar Hapert.
Onze Griekse reis en het jaarlijks bezoek aan de Moezel zit er weer op.
De camper kan weer een tijdje op stal.
Bedankt voor uw belangstelling.

 
Volgende >