Actuele tijd

1 oktober en volop regen PDF Afdrukken E-mail
1 oktober en volop regen
Wij hebben een prachtige, droge en warme maand september gehad, maar in de nacht van 30 september naar 1 oktober ging het mis. Het begon snachts al te druppelen en smorgens regende het flink.  Sinds een behoorlijke lange tijd moest ik de lange broek weer aan vanwege de regen. Ik moest het toilet ledigen en water bijvullen, dus werd ik ook nog behoorlijk nat. En koud, koud. Bah.
Om 09 uur reden we aan in de stromende regen en het was 11 graden. We gingen richting Bad Waldsee om nog even bij de Hymerfabrieken naar wat onderdelen te kijken. Wat we nodig hadden moest besteld worden en dat kunnen we thuis dan ook wel. Toch maar even koffie gedronken en ons lekker gemaakt door naar nieuwe campers te kijken.
Daarna weer verder richting Moezel. We hopen vanavond in Zell aan te komen, zodat we in de Globus schnitzel kunnen eten en nog wat inkopen kunnen doen. Morgen kunnen we dan onze vrienden opzoeken in Ediger Eller.
We kwamen rond 19 uur in Zell aan op de parkeerplaats van de Globus. En ja hoor, de campers van John en Carla en Wil en Kees stonden er al. Geen mens te bekennen. Wij hadden honger, dus eerst naar de Globus, lekker schnitzel eten. We waren bijna klaar en toen zagen we de jongens aan tafel gaan zitten met een biertje. Even later kwamen de dames langs ons tafeltje. Zij moesten ook nog eten en daarna hebben we nog gezellig bij ons binnen koffie en een wijntje gedronken tot 21 uur, want toen moest ik o nodig op step!!!!

 
< Vorige   Volgende >