Actuele tijd

Het Paradijs PDF Afdrukken E-mail
We zijn nu in de tuin van het paradijs!
We werden al vroeg wakker door het geluid op onze camperplaats. Er bleek een tent opgezet te worden, waar tweedehands fietsen werden ge- en verkocht. Er stonden leuke fietsjes bij, maar wij hebben er genoeg.
De bakker zou om 8 uur komen, maar dat werd half 9, dus iets later dan gepland zaten wij aan ons ontbijt. De andere Nederlandse campers waren al vrij vlot weg.
Wij wilden naar de camperplaats in Melk, waar ook de grote stift staat.
 Vanuit Passau rij je meteen Oostenrijk binnen en daar zag het er weer erg mooi, groen en gezellig uit. We reden ook vandaag weer hele grote stukken langs de Donau en ook in Oostenrijk hebben ze een romantische strasse, die wij gedeeltelijk volgden. We zagen ook hier weer veel mensen langs de Donau fietsen, maar dat was nu minder aantrekkelijk. Het regende zo wat de gehele dag en het werd alleen maar erger. Jammer, want het landschap is fantastisch. Op de meeste stukken mochten wij niet harder rijden dan 70 en dan schiet het ook niet echt op. Op weg naar Melk zagen wij de kathedraal al op grote afstand. Het regende echter zo hard, dat wij besloten door te rijden naar de camping, waar onze groepsreis naar Griekenland zal starten, camping Paradise Garden in Kaumberg.
Toen wij daar aan kwamen bleek iedereen er al te zijn en wij waren dus de laatste. We moesten de camper nog een paar keer verplaatsen om de schotel uit te zetten. Ik wilde namelijk wel graag de Vuelta en morgen Max op Monza zien, zeker als het morgen ook weer minder goed weer is.
Het is een prachtige camping. Van oudsher een boerderij met een grote boomgaard. Overal staan fruitbomen en we kunnen naar hartelust pruimen en appels plukken.
Om 16 uur hadden we onze eerste bijeenkomst in het zaaltje van het Paradijs, want helaas regende het nog steeds. Bert en Lies gaven nog wat uitleg over de reis en zij hadden voor drank en veel hapjes gezorgd. Het werd erg gezellig in het Paradijs.
Alle deelnemers hebben er zin in en morgen start onze reis dus officieel.
 
< Vorige   Volgende >