Actuele tijd

Het potje onvoorzien loopt op PDF Afdrukken E-mail
Het potje onvoorzien loopt op!
Na een voor onzen doen redelijk lang verblijf van 7 nachten op camping Armanello in Benidorm hadden wij besloten om zondagmorgen te vertrekken. Maar toch weer!! Zaterdagavond besloten wij om toch nog maar een dagje langer te blijven en dat was heerlijk. Lekker relaxed en ontspannen de dag doorgebracht.
Armanello heeft ook een wasstraat met een stellage om de camper bovenop nat te spuiten, dus had ik me voorgenomen om dat voor vertrek te doen, omdat hij van bovenop nog steeds onder het rood saharazand zat.
Jammer genoeg kon ik hem niet helemaal nat spuiten, zodat er nog steeds rode strepen naar beneden komen, maar hij zag er weer wel lekker fris uit en wij ook.
Toen ik mijn wasgerei  wilde pakken, ontdekte ik dat mijn leifheitborstel met uittrekbare stang niet in de garage lag. Oei. Vergeten op de vorige camping. Ik herinner me nog, dat ik die toen tegen de bosjes had gezet. Wat erg. Mijn vaderdagcadeau van vorig jaar. Een prachtige, uittrekbare stok van Leiheit met daaraan een zeer goede borstel en wisser! Ca. 40 euro naar de knoppen. En dat komt dan weer bij die overige, onvoorziene kosten. Twee verbalen, de reparatiekosten van de waterpomp, veel te veel kleding gekocht en nu dit weer. Wordt toch weer een dure vakantiešŸ˜¬.
Vanaf Benidorm zijn we het binnenland ingereden, richting Aquoi. Dit is een prachtige route, maar wel bochtig en zeer veel stijgend en dalend. Over de eerste 50 km deden we al meer dan 2 uur, maar daarna hadden we een prachtige Autovia naar Valentia van ongeveer 100 km. We hadden gekozen voor een camperplek ten zuiden van Valencia aan zee, El Saler. Toen we daar aan kwamen hadden we een mooi uitzicht op zee en in de verte zagen we de bijzondere gebouwen en de haven van Valentia liggen. Een prima plaats dus om de camper te parkeren, Valentia te bezoeken en hier de nacht door te brengen.

 
< Vorige   Volgende >