Actuele tijd

Het jaarlijks uitstapje met Ria en Jac PDF Afdrukken E-mail
Het jaarlijks uitstapje met Ria en Jac
Als wij in Benidorm komen gaan we elk jaar een dagje op stap met Ria en Jac.
Wij werden om 11.00 uur op de koffie verwacht in hun appartement in Albir en daar werden wij weer gastvrij ontvangen. Zelfs gebak bij de koffie en dat is tegenwoordig een luxe met al die mensen die af willen vallen!!
We hebben heerlijk bijgekletst en wat gegeten en gedronken en toen zijn we op de fiets gestapt. Jac had voor ons weer een nieuwe route uitgezet. We fietsten van Albir richting Altea en gingen helemaal via binnenweggetjes door oud Altea. Toen we het centrum voorbij waren daalden we af naar de zee en konden we mooi over een paadje langs het strand rijden. We fietsten vele terrasjes voorbij maar uiteindelijk kwamen we aan op een zeer mooi picnicplekje en daar hebben we lekker even gezeten. We moesten op tijd weer terug want Ria moest om 17 uur bij de dokter zijn om uitslag te halen van het onderzoek dat zij had gehad.
Wij hadden afgesproken, dat we om 19 uur naar het Japans restaurant in Albir zouden gaan, waar je voor 13,50 onbeperkt kunt eten en drinken.
Op de kaart stonden 86 heerlijke hapjes, die we uiteraard niet allemaal konden uit proberen. Dus maar telkens kiezen. Soms waren de hapjes wel erg groot en dan wordt de bestelling wel minder. Als je 10 van de 86 hapjes kunt verorberen ben je al een hele Piet. Evenals vorig jaar moest ik op het laatst nummer 85 nog nemen: biefstuk met een of ander sausje. Het was heerlijk, maar eigenlijk ook weer veel te veel. We hadden weer een gezellige dag en avond en kunnen er weer een jaartje tegen. 
 
< Vorige   Volgende >