Actuele tijd

Saharazandregen PDF Afdrukken E-mail
Sahararegen
Het had de hele nacht geregend en toen wij op stonden en buiten kwamen, schrokken we. De campers zagen allemaal rood. Wij hadden gelukkig alles binnen gezet op het tafeltje na, maar anderen hadden de luifel open staan en alles buiten. Je kunt raden hoe er dat uit zag. Het had rood saharazand geregend.
Wij konden niet weg voordat we de camper helemaal gewassen hadden. Het ergste was nog bovenop. We mochten de camper niet met een slang af spuiten,  dus bovenop lukt dan niet echt goed. Maar toch maar de zonnepanelen gepoetst, want anders komt er geen Electra binnen. Ze waren met een flinke laag zand bedekt en zo ook de dakramen en -luiken.
Onderweg kwamen we ook nog heel veel vieze auto's tegen. We moesten 100 km verder naar Benidorm, maar ook daar op camping Armanello was het hetzelfde. Ook alles rood.
Op de camping werd weer druk gewerkt om de plaatsen te verbeteren. Wij staan andere jaren altijd op het sinasappelveldje, maar nu kozen we voor een plaats, die over het veldje uit kijkt en dat heeft ook wel wat. Vanaf onze plaats hebben we ook een prachtig uitzicht op de skyline van Benidorm.
In de stad zelf was het erg druk. Heel veel Engelsen, heel veel tattoos, erg druk in de Engelse pubs, maar ook op het strand en in de straten. Volgens ons is het drukker dan in september.
Na ons eigen terrasje opgezocht te hebben zijn we nog even terug gegaan naar de camping om ons op te maken voor het diner. Heerlijk eten bij de Chinees voor 15 euro. Morgen hebben we ons jaarlijks uitstapje met Ria en Jac. Wij verheugen ons er weer op.
 
< Vorige   Volgende >