Actuele tijd

Genieten op de markt en het strand PDF Afdrukken E-mail
Genieten op de markt en het strand
We hebben weer genoeg gekocht op de markt. Kersen, sinasappelen en aardbeien voor mij en spitskool, tomaten en wortelen voor Ria. Uiteraard hebben we ook weer een paar broeken bij, want we hadden nog niet alle kleuren. En ondertussen dat wij daar liepen, droogde onze was, zodat wij straks weer in een fris bedje kruipen. 
Bij Appie op de koffie was het gezellig. Het terras zat helemaal vol en er was een zanger. Helaas was dat niet van lange duur, want de politie kwam. De eigenaar verontschuldigde zich tegenover zijn klanten en zei dat de zanger moest stoppen, want hij had er geen vergunning voor. Jammer, maar de koffie met likeur smaakte toch lekker.
Na het diner zijn we naar het strand gefietst en hebben we daar een lange strandwandeling gemaakt en lekker op het strand gelegen. Tijdens de wandeling kwamen we over een gedeelte waar men niet veel om het lijf had en waar veel jongens waren. Er waren ook nog mensen mosseltjes aan het zoeken. Volop aktie dus. Heerlijk uitgerust fietsten wij weer naar huis. Op een drukke rotonde zat zelfs nog een hoertje onder de parasol. Het moet toch niet gekker worden. 
We hebben ook nog boodschappen gedaan omdat de winkels nu wel erg dicht bij zijn, zodat we morgen met een stevige voorraad op Armanello aankomen.
 
< Vorige   Volgende >