Actuele tijd

Het waren vier fantastische dagen op Manta Rota PDF Afdrukken E-mail
Het waren weer vier fantastische dagen daar in Manta Rota

Meestal trekken wij een nieuw spoor en gaan we nieuwe streken en steden verkennen, maar soms is het heerlijk om naar iets vertrouwds terug te keren.
Naar een omgeving, die je al helemaal kent, waar je weet waar je kunt fietsen, waar je de heerlijke terrasjes kent en waar je weet, waar je lekker kunt eten!
Zo voelen wij ons ook in Manta Rota en met ons vele vakantiegangers. Heerlijk relaxed verblijven op een camperplaats aan zee tegen het dorpje aan. Van hieruit fietsten we iedere dag richting Monte Gordo en Vila Real de San Antonia, waar we de terrasjes en de eetgelegenheden kennen.
Heerlijk fietsen en rondkijken. Het is ook grandioos om over het strand te wandelen tot Altura en dan koffie drinken en over het strand of de weg weer terug lopen.
Lekker uitwaaien. Vele mensen liggen hier ook aan zee, maar dat is niet zo onze hobby.
In Monte Gordo drinken we koffie of een wijntje voor 1 euro en eten we voor 11 euro. We spraken er ook 2 vrouwen die voor 5 dagen een fiets gehuurd hadden voor 12 euro. Ze hadden allebei al een lekke band gehad en toen kwam de eigenaar van de fiets deze met zijn vrachtwagentje weer ruilen tegen een goede fiets. Daar zit dus echt niets meer op verdiend. Heerlijk relaxed leven hier in Portugal, dat spreekt  ons wel aan.
Maar aan alles komt een eind, dus ook aan ons uitstapje naar Portugal en morgen keren wij weer terug naar Spanje en wel naar Cadiz. Hier zullen we op de camping gaan staan, want er moet hoog nodig weer gewassen worden!!
 
< Vorige   Volgende >