Actuele tijd

Een beetje pech op Moederdag 13 mei 2018 PDF Afdrukken E-mail
Een beetje pech op Moederdag 13 mei 2018
Toen wij in Burgos op de camping aan kwamen ben ik eerst lekker gaan douchen en daarna wilde ik naar de race van Max in Spanje kijken. Maar dat ging niet goed. Het beeld viel telkens weg. Ik zag Max wel een mooie passeeraktie maken, maar toen was het beeld weer weg😢. Ik heb eerst alle contacten los gemaakt en weer vast. Het leek even of hij aan bleef, maar neen. De vermelding op de Rebox viel weer weg en er bleef alleen maar een klein rood lampje branden. Dat voorspelt niet veel goeds voor de Rebox, die nog maar 2 jaar oud is. Maar afijn. Het nieuws houden we toch wel bij en dan komt er nu automatisch meer tijd om de boeken te lezen, die we allemaal bij ons hebben. Ik ga nu beginnen aan het boek: Een fractie van het geheel van Steve Toltz, dat mij is aanbevolen , een dikke pil van 640 blz.
Vannacht heeft het steeds gedruppeld, maar toen we op stonden was het droog en scheen de zon. We gaan Burgos weer verlaten, want dat hebben we al vaak genoeg gezien en we gaan nu een bezoek brengen aan Palencia, dat volgens de beschrijving een leuk stadje is. Dat hebben we gedaan. Was erg interessant. 
Even afgewogen of we blijven staan of verder gaan naar Valladolid, en dat hebben wij gedaan. Hier was het erg rustig en wat blijkt: Gisteren was er een feestdag in Spanje en daarom zijn vandaag alle winkels etc. gesloten. Geen wonder dat het zo rustig was. Wij moesten dwars door de stad naar de camperplaats rijden, maar dat was geen enkel probleem. We hebben nu besloten om 2 nachten in Valladolid te blijven, zodat we morgen op ons gemak de stad in kunnen. Het is inmiddels heerlijk weer geworden en we zitten al weer aan de 25 graden met volop zon😎. Mijn keuze!
Maar nu gaan we eerst Spaanse asperges eten 😜
 
< Vorige   Volgende >