Actuele tijd

St Jean Pied de Port PDF Afdrukken E-mail
De hele dag regen en ook nog in St Pied de Port
Het heeft de hele reis geregend. Ik werd er triest van. Het schiet niet op en er is nergens iets aan. We wilden iets eten en drinken bij Leclerc, maar we kwamen in een hele grote zaak van Leclerc, waar ze alleen maar tuinaangelegenheden hadden. Niks te eten dus. En we waren al nat voordat we in de winkel waren.
En dan te bedenken dat we plaatjes kregen van de kleinkinderen, die heerlijk in het zonnetje fietsten en van Ansje Doelen, die haar verjaardag buiten kon vieren en van mijn zus, die op het terras bij de molen in Nieuwkuijk zat en mijn andere zus, die in het zonovergoten Portugal rond reist. En hier maar regen aan een stuk door. Je krijgt wat je verdient zeggen ze dan!
We kwamen om 16 uur in St Jean Pied de Port aan en hebben meteen even een wandeling gemaakt en boodschappen gedaan. Het druppelde nog steeds.
Alle mensen liepen met grote regenjassen.
St Jean was wel een herkenning voor ons. We zagen het bureau waar wij ons in 2006 hebben ingeschreven voor de Camino en de refugio waar wij toen overnacht hebben. Ook de leuke winkeltjes en uiteraard de kerk. Dat doet de mens toch weer goed.
We moesten weer vlug naar binnen haasten, want het begon weer te regenen.
Gelukkig had ik een vaatje wijn ingeslagen.
En toen was er de finale van het euro songfestival. Toch altijd weer leuk om naar te kijken, vooral die prachtige jurk van 54 m2 stof en ondertussen kon ik ook nog even op stepbridge! 
We hebben de uitslag niet meer afgewacht, want dat werd ons te laat. Dat zien we morgen dan wel weer en dan rijden we door naar Burgos, waar het helaas ook nog geen goed weer is.

 
< Vorige   Volgende >