Actuele tijd

Nog een tussenstop PDF Afdrukken E-mail
Op weg naar de Hymer hebben we nog een tussenstop gemaakt en wel in het dorpje Eggelstetten, in de kring Donau-Wörth, het begin van de romantische strasse.
Toen we aankwamen moesten we via een automaat een toegangskaartje trekken. We namen een acsi standplaats en hoefden dus helemaal niets te laten zien op deze camping.
De eerste twee rijen stonden vol met Fendt caravans en we zagen ook de fendtvlag wapperen. Het bleek een treffen te zijn van de Fendtgroep en een onderdeel van het programma is een bezoek aan de fendtfabrieken, die hier 4 km verderop liggen in het plaatsje Mertingen.
Saillant detail is, dat de groep begeleid werd door Henny en Dimph Daams, die vroeger in Hapert hebben gewoond en ook mijn fietsmaat was.
Voor ons was er verder niet veel te doen op de camping. Alleen WiFi in de kantine, maar helaas was stepbridge geblokkeerd. Erg flauw. Het was wel heel fijn dat er prima douches waren. Geweldig sanitair.
Morgen rijden we door naar Bad Waldsee en dan gaan we kennis maken met de groep van NKC die de Hymerfabrieken gaan bezoeken.
 
< Vorige   Volgende >