Actuele tijd

Een paar daagjes Altdorf PDF Afdrukken E-mail
Ria had haar zinnen gezet op een camperplaats in het stadje Altdorf  bei Nürnberg. Daar kwamen wij dus ook terecht. Een keurige camperplaats met alles er op en er aan. Zelfs 8 uur stroom voor 1 euro en 4 minuten water ook voor 1 euro.
Het was nog geen fijn weer, dus zijn wij het stadje in gewandeld en hebben daar koffie gedronken. Het is zondag, dus VVV ook gesloten.
Maandagmorgen was deze open en kregen wij informatie over wandel- en fietsroutes. Er zijn er zeer velen in deze omgeving.
Het dreigde steeds te gaan regenen dus deden wij het rustig aan, maar na de middag zijn wij vertrokken om een rondwandeling van 8 km te maken.
Prachtig, veel omhoog en omlaag, gedeeltelijk door een schlucht en ook over het St Jacobspad, waar Ria erg blij mee was.
Er hingen steeds donkere wolken, maar wij brachten het er vrij goed af. Ondanks alles kwam ik toch erg nat, bezweet, thuis aan. Moe, maar zeker zeer voldaan. En voor de tweede keer in deze vakantie hadden wij de 20.000 stappen overschreden.
Hopelijk kunnen we morgen een fietstocht maken naar het stadje Röthenbach, maar ook nu zijn de weersvoorspellingen weer niet best. Alternatief is een wandelroute van 16 km, die er ook erg mooi uit ziet. 
 
< Vorige   Volgende >