Actuele tijd

Slotbeschouwing PDF Afdrukken E-mail
Dit was onze eerste reis met de CCN. Eerder hadden we al wel reizen meegemaakt met Acsi en Ralph en Attie Pulinga.
We waren met 16 campers en 31 personen, die verspreid over heel Nederland kwamen, maar niet uit Zeeland of Limburg.
Hennie en Jeannette Hogenkamp waren de organisatoren van deze reis.
Alles is zeer goed verlopen. Hennie moest even aan ons wennen en wij aan Hennie, maar ook aan de rest van de groep.
Er kwamen 8 paren uit Brabant en dat tekende zich al meteen af. Amsterdamse Hans had het er af en toe moeilijk mee zei hij, maar toen hij ons een keer op de borrel uitgenodigd had, was hij helemaal los. Diverse tochtjes wilde hij graag met ons op stap! Dit gold ook voor de Friese Jan en Tiny, die zich graag bij onze groep aansloten.
Overigens hadden wij ook met de andere leden van de groep goede contacten. Het was erg fijn dat Jeannette ons telkens een nummertje liet trekken zodat we steeds weer naast een ander stonden. Zo leerden wij ook de anderen beter kennen. We waren bang dat Joop last zou krijgen van zijn nieren, maar dat is reuze meegevallen. Hij viel nog wel een keer flauw in de bus, maar dat heb je vaak met zo'n druktemakers. Henk en Coby hadden even pech met hun camper, maar ook dat werd weer opgelost. Allie is een slechte slaper, maar ik heb hem goed advies gegeven. Lucas had een leuk feestje georganiseerd en wij wensen hem nogmaals proficiat met zijn 75e verjaardag. Ik kan wel stellen, dat er bijzonder veel informatie is uitgewisseld en dat iedereen veel wijzer is geworden!!
Bijzonder gezellig was ook het gezamenlijk spekaki eten, het bezoek aan de brouwerij van Karlovice, het bezoek aan Praag, maar ook het happy hour en het ouwe lullen avondje van Lucas en Miny. Ik denk dat iedereen het erg goed naar zijn zin heeft gehad en dat Hennie en Jeannette terug kunnen kijken op een zeer geslaagde reis.
Waarschijnlijk zullen wij diverse deelnemers weer terug zien op het jubileumweekend van de CCN eind september en anders zeker op andere aktiviteiten van de CCN.
 
< Vorige   Volgende >