Actuele tijd

Onze tweede dag in Kutna Hora PDF Afdrukken E-mail
Vannacht is er ook nog de nodige regen gevallen, maar toen we opstonden was het droog. Iedereen liep zenuwachtig rond en Nelly ging rondvragen wie er mee ging fietsen. Het animo was niet groot, maar dat was geen probleem want toen kwam Nelly met het voorstel om te gaan wandelen, ergens naar een uitkijkpunt.
Wij hadden gisteren al erg veel gewandeld en besloten om niet mee te gaan. Ria wilde liever nog een keer het stadje in wandelen en uiteraard wat kopen. Mariet liep ook met ons mee, de rest van de groep "Brabanders" ging wandelen.
Eerst weer wat inkopen doen  en toen naar het centrum gewandeld waar we heerlijk
gegeten hebben bij de Chinees. We kwamen nog meer medereizigers tegen, die ook op het terras neerstreken.
Om 14.30 waren wij weer op de camping en iets later arriveerden de wandelaars ook. Zij hadden het uitkijkpunt gehaald en een prachtig uitzicht gehad.
Toen even rust in de camper. Ik heb naar een spannende bergrit in de Vuelta gekeken en om 17 uur moesten we weer in de kring om Bokworst te  eten.
Ik moest nog even de laatste kilometer kijken, maar was net op tijd aanwezig om mijn worstjes in ontvangst te nemen. Het zonnetje scheen weer, maar het was nog niet erg warm. 
Hennie gaf nog even uitleg over onze rit naar de volgende camping en ons bezoek aan Praag. Dinsdag gaan we gezamenlijk met de bus naar Praag en krijgen we daar een rondleiding en een boottocht over de Moldau. Woensdag kunnen we er op eigen gelegenheid naar toe.
Donderdag gaan we al weer naar onze laatste camping.
 
< Vorige   Volgende >