Actuele tijd

Een rustdag in Knezniche PDF Afdrukken E-mail
Van rusten kwam echter niet veel. We zouden met een groepje op de fiets richting het kasteel gaan en dan een wandeling maken door de kloof. Niet iedereen bleek er kapot van te zijn om op de fiets te gaan, dus ook de bus kwam in beeld. Het fietsen was namelijk minimaal 10 km en steeds langs een drukke weg. 4 personen gingen met de bus en 14 met de fiets. Het was heuvelachtig maar goed te doen met de ebike.
Vanaf de bushalte moesten we nog ca. 5 km lopen tot het kasteel. Hans, Marjan en Allie zagen dat niet zitten dus die gingen met de fiets richting kasteel en de rest te voet. Na boven bij het kasteel wat gegeten te hebben gingen we met zijn allen de kloof in. Erg spectaculair, maar zoals bijna iedere keer verloren we ook nu weer de weg.
Hans had het er moeilijk in en zat er steeds over in, dat wij onder bij de weg uit zouden komen en dat zijn fiets dan boven zou staan 😄. Dus besloten wij op een gegeven moment maar om om te draaien en zo kwamen wij weer goedgelukkig bij het kasteel aan. Het had wel enige zweetdruppeltjes gekost, maar het was zeker de moeite waard. Terug naar huis gingen er nog een paar naar een motormuseum en de rest ging het terras op en genoot van een ijsje. De buspassagiers hadden ons betrapt.
Op de camping ging iedereen zijns weegs. Er was  regen voorspeld en rond 17 uur vielen de eerste druppels. Om 21 uur begon het echt te regenen en dat bleef zo de hele nacht. 
Vanmorgen werd er hard op de deur gebonkt. Dat bleek Hennie te zijn met de mededeling dat we vandaag een uur ieder op de camping mogen komen, dus om 15 uur vanwege het slechte weer.
Wij gaan onderweg een bezoek brengen aan het Skodamuseum.
 
< Vorige   Volgende >