Actuele tijd

Op weg naar onze eerste camping in Tjechie, Bucek PDF Afdrukken E-mail
nRia heeft de route daar naar toe in tweeën gesplitst. Wij vertrekken op vrijdag 18 augustus en onze bestemming is dan Bad Hersfeld in Duitsland. Het is ongeveer 425 km rijden en volgens Tom Tom doen wij daar 4.5 uur over.
Om 09.00 uur zijn wij startklaar en vertrekken wij richting Bad Hersfeld. Op deze camperplaats hebben we ook gestaan, toen wij naar Polen gingen, dus dat is voor ons bekend terrein. De camperplaats is op de parkeerplaats van het zwembad, de sporthal en een park, waar heel veel speeltoestellen in staan. Er is ook nog een voetbalveld. We komen er rond 15 uur aan en besluiten, na betaling, eerst nog even het stadje in te wandelen. Het is er erg druk en overal worden tenten opgebouwd en bierwagens geplaatst. Dat wordt dus feest dit weekend.
Midden in het stadje ligt een heel leuk plein met veel horeca en meteen aan dat plein ligt een ruïne van een kasteel. In die ruïne worden gedurende de maanden juli en augustus grote voorstellingen gegeven. Vandaag wordt om 15 uur de Aanslag gespeeld en om 20.30 de Titanic. Rondom het kasteel is een heel VIP dorp gebouwd. 
Op het plein staat een grote tent, waar muziekoptredens zullen zijn.
Toen wij dit allemaal aan het bekijken waren begon het te regenen. Wij hadden niets meegenomen en kwamen dus druipnat weer bij de camper aan.
Het is de vraag of we vanavond nog een bezoek aan het dorp zullen brengen.
 
< Vorige   Volgende >