Actuele tijd

Ontmoetingsweekend op Liederholt in Beekbergen PDF Afdrukken E-mail
Onze reis naar Tsjechië met de CCN begint met een ontmoetingsweekend op camping Liederholt in Beekbergen half juli 2017.
Wij weten dat Nelly en Gerard en een bevriend echtpaar van hen ook meegaan. Als wij op de camping aankomen wacht ons een verrassing. Cor en Mientje van Hulten staan ons daar op te wachten, want zij hebben van Gerard en Nelly gehoord dat wij op komst zijn. Met Cor en Mientje praten wij even over hun dochter Marloes. Het is allemaal heftig wat Marloes meemaakt. Na een kort gesprekje gaan zij weer verder richting Emmen, omdat zij daar met kleindochter Sterre naar de dierentuin willen. Toch leuk dat ze nog even op ons gewacht hadden.
Camping Liederholt heeft een prachtige camperplaats met alle voorzieningen en wij staan dicht bij de speeltuin, het zwembad en het restaurant, receptie en cafetaria.
Het is er zo mooi dat wij besluiten hier over 14 dagen weer naar toe te gaan met onze kleinkinderen. We maken kennis met de overige CCN deelnemers aan de reis. Het blijken 17 equipes te zijn. Smiddags gaan wij met Nelly en Gerard en Sjaak en Mariet nog even op de fiets richting Hoenderloo en hier eten wij een ijsje bij Co!! Lekker.
Zaterdagmorgen zijn we met Nelly en Gerard door de bossen naar Beekbergen gewandeld, waar we lekker aan de koffie hebben gezeten. Zaterdagmiddag hadden we een bijeenkomst in het restaurant met de andere leden van de groep. Hennie en Jeannette Hogenkamp zijn onze groepsleiders en wij kregen van hen een reisboek en  veel informatie over onze reis naar Tsjechië. 
Het lijkt een mooie reis te worden. Zondagmorgen hebben we uit geslapen en dan blijkt het al weer tijd om huiswaarts te keren. De tijd vliegt, maar wij zijn tevree, want het was een leuk weekend en wij weten dat we nog vaker op deze camping terug zullen komen. 
 
< Vorige