Actuele tijd

Een rustige dag in Gr„ndola PDF Afdrukken E-mail
Grãndola ligt weer landinwaarts. We reden de stad in en zijn eerst naar de Lidl gegaan. Hier liep onze Oirschotse buurman ook weer rond, maar hij zou nog verder rijden en wij bleven hier. We deden veel inkopen bij de Lidl en namen het nieuwe krantje mee naar huis. Thuis aangekomen zagen wij dat bijna alles wat wij gekocht hadden daags daarna in de aanbieding was voor 35 % minder. Wij balen. Ons thuis was nu 350 m verder op een parkeerplaats met heel veel vrachtwagens naast een groot sportcomplex. We konden er lozen en water nemen. Ter plekke bleek WiFi aanwezig van het sportcomplex. Mooi meegenomen dus. In de beschrijving stond dat de camperaars veel overlast ondervonden van de vrachtauto's die smorgens vroeg al vertrokken, maar daar hadden wij geen last van want het was weekend, Pinksterweekend nog wel. Er stond weer wel een vrachtwagen met heel veel kurkeik.
We zijn bij het VVV geweest en hadden ons voorgenomen om daags daarna een natuurgebied in te fietsen. We konden ook naar het strand fietsen, ca 25 km., maar daar kozen wij nu even niet voor.
Zaterdagmorgen was het heerlijk weer, maar het waaide behoorlijk. Wij zijn eerst het stadje ingelopen en hebben er wat winkeltjes en vervolgens een terras bezocht. We dronken hier een lekker wijntje en dat kostte ons 0,70 ct per glas!! Wat wil je nog meer. Binnenlandse prijzen. Ria kocht ook een jurk en ze wist zeker dat Anjo die ook leuk zou vinden. En ja dus, na wat appjes werd er nog een tweede jurk gekocht en Anjo zou ook nog een rondje wijn voor ons betalen! Haha. Ik had ook gezien, dat er om 14 uur een wielerwedstrijd werd gehouden en dat vind ik wel leuk om te zien. Dus maar niet gaan fietsen, maar in de namiddag daar weer naar toe en heerlijk op hetzelfde terrasje naar de wielrenners zitten kijken met enkele glaasjes wijn. Het was er weer goed toeven.
Als we thuis zijn zien we steeds trimmers langs komen. Een heerlijke afwisseling. En savonds heb ik genoten van het internet en uiteraard lekker zitten stepbridgen.

 
< Vorige   Volgende >