Actuele tijd

We waren zwaar in overtreding PDF Afdrukken E-mail
Maandagmorgen uitgeslapen en dat is hier geen probleem. De Belgen waren al buiten. Het was een spannende dag voor hen, want zij hadden hun bezittingen op Bali verkocht en vandaag zou het bedrag gestort moeten worden! Als de telefoon Ping zei zou het er op staan zei hij, maar het probleem is, dat de telefoon op onze plaats geen Ping kon zeggen als er iets op de bankrekening was bijgeschreven want wij zitten buiten de belzone. Dus zij gingen nu weer eerst maar het restaurant om op internet te kijken of de rekening aangevuld was! 
Wij besloten toch nog maar een dagje hier te genieten. Wij klauterden over de ingestorte berg en wandelden zo via een prachtige weg, waar dus niemand op reed, Spanje in. Na 5 km wandelen zijn we omgedraaid. Toen we weer over de instorting wilden klauteren werden we gesommeerd om snel door te lopen. Het was niet de bedoeling dat wij daar waren. Boven op de berg was een dragline bezig om de berg glad te maken en er kwamen telkens rotsblokken naar beneden. Wij hebben ons dus maar snel uit de voeten gemaakt.
Juist toen we het dorp weer in liepen kwamen we de Belgen in hun camper tegen. Ze waren erg blij. Het geld was gestort en ze gingen nu verder op zoek maar hun mogelijkheden, misschien wel een huisje kopen op de Algarve!
Wij hebben de luifel uitgezet en vandaar af hadden we prachtig zicht op de dragline. Het zal nog zeer geruime tijd duren voor de doorgaande weg naar Spanje weer vrij is, dat is duidelijk. Vanuit onze ligstoel genoten we van de heerlijke temperatuur en de alom aanwezige vogelgeluiden. Jammer dat we er maar zo weinig thuis kunnen brengen. Morgen gaan we eindelijk toch maar verder naar onze volgende camping, Isla Cristina, gelegen in Spanje op de grens met Portugal. Tien jaar geleden stonden wij ook op deze camping. Toen was het hier een nieuwtje dat er overal op de camping internet was. Maar helaas. Het werkte helemaal niet. Benieuwd hoe het nu is.
 
< Vorige   Volgende >