Actuele tijd

En weer naar huis PDF Afdrukken E-mail
Nadat wij de kachel in onze tent hadden aangestookt, brandden in een mum van tijd ook de kachels in de andere tenten. Het was erg sfeervol, maar het werd wel te warm in onze tent. 
Het was goed slapen in het hemelbed, maar het duurde erg lang voordat de warmte uit de tent was verdwenen!!
De volgende dag hebben we nog op ons gemak genoten van het kasteel,de tuin en alles er om heen en na de lunch zijn we richting Dover gereden.
Toen we de parkeerplaats op reden, werden we digitaal welkom geheten en op het display stond dat wij al om 16.30 in plaats van 17.30 uur konden vertrekken. Dat was mooi meegenomen.
Helaas trad er toch enige vertraging op, waarvan we wel bericht kregen via email. Uiteindelijk vertrokken we toch om 17.30 uur.
Het ging voortreffelijk. We konden zo de trein op rijden en na een half uur waren we al aan de overkant en ook hier liep alles op rolletjes.
Ria had nog een camperplaats uitgezocht net in Belgie. Maar het ging allemaal zo voorspoedig dat we besloten in een ruk naar huis te rijden.
Om 23 uur waren we er en toen zijn we meteen naar bed gegaan.
Daags daarna hebben we de camper leeggeruimd en gewassen, want we moesten dat weekend al weer met de vriendengroep op stap.

Al met al hebben wij een prima vakantie gehad en wij kunnen iedereen onze route aanbevelen.
Ria heeft nog een overzicht van onze overnachtingsplaatsen gemaakt, dat wij ook zullen publiceren.
 
< Vorige   Volgende >