Actuele tijd

Bezoek aan Leeds Castle en verblijf in een luxe tent, glamping PDF Afdrukken E-mail
Het laatste onderdeel van de prijs die Ria gewonnen had, was een bezoek aan Leeds Castle, een prachtig kasteel in een groot park in de buurt van Maidstone. Dit onderdeel houdt in, dat we 2 dagen toegang hebben tot het kasteel en de tuinen en dat we een nacht door mogen brengen in een riddertent. Bijzonder.
We werden om 15 uur verwacht en toen waren wij er ook. Ze schrokken een beetje, dat wij met zon grote auto kwamen, maar het werd allemaal opgelost. 
We werden begeleid naar onze tent en kregen uitleg hoe het allemaal werkte. In de tent staat een hemelbed, een bureautje, 2 stoelen, een tafel en een dekenkist. Buiten de tent kun je barbecuen en alles daarvoor is aanwezig. Er is ook een gebouw met toiletten en douches en hier kun je ook koken. We hoeven in feite alleen maar voor ons eigen eten te zorgen. Fantastisch gewoon en heel apart. Er staan 8 tenten en ze zijn allemaal bezet. Groot voordeel voor ons is ook nog, dat de camper vlakbij staat en dat we dus alles bij de hand hebben.
Na onze tent geïnspecteerd te hebben, zijn we door de tuin gelopen en hebben we ook al een gedeelte van het kasteel bewonderd. Er is  volop speelgelegenheid voor de jeugd in de vorm van ridderspelen. Ook is er een prachtige doolhof en een gedeelte van de tuin is golfbaan, waar ook druk gebruik van wordt gemaakt. Wij kijken ons ogen hier uit en genieten.
Ik heb zo juist de kachel opgestookt. Dat is ook al weer lang geleden voor mij. Nog even lekker genieten van de kachelwarmte en dan het hemelbed in!! Buiten is het overigens nog steeds 14 graden en morgen wordt het weer 24 graden. Het is goed toeven in Kent en zeker als je zon mooie prijs hebt gewonnen als Ria.

 
< Vorige   Volgende >