Actuele tijd

De prijs van Ria PDF Afdrukken E-mail

We zijn er aan begonnen. Het eerste onderdeel is een verblijf van 2 dagen in het Bromley Court Hotel in Londen. Een prachtig hotel en we hebben een kamer met alles er op en er aan. Airco, koffie en thee en zelfs een strijkijzer en strijkplank. Achter het hotel ligt een prachtige, Engelse tuin. Gisteren zag Ria een vos door de tuin lopen. Het hotel ligt helemaal in het groen hoewel wij maar 16 km van het hartje van Londen zitten. 
Gisterenavond hadden we een vaderdagdiner  met muziek. Er stond jazzmuziek, maar het was niet onze jazzmuziek. Het was muziek, die beter bij een diner past. Soft muziek met verschillende zangers en zangeressen. Was een sfeervolle avond.
Vanmorgen hadden we een uitstekend ontbijt, uiteraard echt Engels, maar er was van alles. We hebben ook nog even rondgekeken in het hotel, want het is prachtig. In de ontbijtzaal  zaten ook 7 oudere mannen, die gisterenavond in de conferentiezaal zaten. Dat kost een of andere club wel een paar centen!!
Wij waren wel een beetje verschrokken toen we naar het hotel reden, want we reden al snel een groene zone binnen en dat is niet goed. Ook al voldoet onze camper aan alle eisen (en dat weten we ook niet) dan nog hadden we tevoren aan moeten vragen om binnen die zone te mogen rijden en dat is nu te laat. Er staan fikse boetes op overtreding. Was dus echt schrikken en we wisten niet goed wat we er mee aan moesten. Vandaag gaan we naar het tweede onderdeel van de prijs: bezoek van de prachtige tuinen van Emmets Garden met rondleiding in Seven Oaks en dat is in een buitenwijk van Londen. Daarna zouden we terug gaan naar ons hotel, maar we hebben nu besloten om niet meer Londen in te rijden en dus een camperplek te zoeken in de buurt van onze derde aktie: een bezoek aan Leeds castle. Dat leek ons een beter plan. Wel jammer van die hotelovernachting, maar we hopen zo minder kans op een boete te hebben en wij slapen in de camper ook steeds prima.
 
< Vorige   Volgende >