Actuele tijd

Een heerlijke vismaaltijd PDF Afdrukken E-mail
Een heerlijke vismaaltijd
Via internet van het bezoekerscentrum hebben we onze kleindochters weer even gezien en gehoord. Ze maken het allebei uitstekend, dus wij kunnen rustig verder reizen.

Vanuit Glencoe moesten we naar de overkant van het meer Loch Leven, want daar lag ons visrestaurantjes van Brit Stops. Lochleven Seafood Café.
Het was 12 km rijden over een slingerende, smalle weg langs het Loch. Wij dachten al daar komt niets meer, toen wij er plotseling waren. Een leuk restaurantje met een viswinkel en een bedrijfje, waar de vis verwerkt wordt.
Wij dachten wie komt hier nu vis kopen en eten?
Maar toen wij informeerden of wij er savonds konden eten, werd ons verteld, dat het na 8 uur vol zat, maar dat er nog wel ??n tafeltje vrij was om 6 uur, dus hebben wij maar onmiddellijk gereserveerd.
En het was de moeite waard. Het restaurantje zat vol en wij werden keurig bediend.
Ons voorgerecht bestond uit een trio van krab, makreel en zalm en dat was allemaal lekker. Een hoofdgerecht kiezen was moeilijk want alles was verleidelijk. Uiteindelijk hebben we toch gekozen voor de mosselen. Deze waren gekookt in een soepje met cider en koriander. Heeeeeeerlijk. Na afloop hadden we een rijsttoetje. We rolden naar buiten en hadden geen spijt van dit ritje. Het was zalig, dat we niet meer hoefden te rijden en voor de tv konden uitbuiken op zaterdagavond.
Morgen is het de bedoeling, dat we de weg om Loch Leven helemaal rondrijden en nog even teruggaan naar het bezoekerscentrum in Glencoe. Van daaruit rijden we dan naar het stadje Orban, dat wij willen gaan bezoeken en waar wij ook de nacht door willen brengen. Waar? Dat weten we nog niet.
 
< Vorige   Volgende >