Actuele tijd

Een optimistische troonrede, PSV gewonnen en Nellie 65 PDF Afdrukken E-mail
Een optimistische troonrede, PSV gewonnen en Nellie 65

Het kan toch niet veel beter, maar ons zat het vandaag niet mee.
We zouden naar de kustplaats Coulonne gaan om nog een paar dagen aan zee te verblijven. We reden dwars door Marseille en daar was het erg druk. Problemen ontstonden als men soms dubbel parkeerde en op plaatsen waar bouwverkeer stond geparkeerd, de doorgangen werden dan zo smal, dat wij er stapvoets doorheen moesten. Op een gegeven moment kwam er een lage tunnel. Moesten we er in of niet?
 Toch maar er langs. Helaas, mis. Even later stonden we er weer voor en toen er maar in. Het lukte en het bleek nog een lange tunnel te zijn ook. Maar daarna konden we zo de stad uit rijden.
We kwamen weer te laat bij de camping, 12.30 uur. De slagboom was dicht. Dus eerst maar even kijken. We spraken er een Belg, die 11.45 uur binnen was gekomen en nog met zijn caravan op de weg stond. Hij had de laatste plaats gekregen en er waren er al 3 omgedraaid!! Dus wij ook maar verder, maar nu het binnenland in.
We vonden een camping in Istres aan een groot meer, dus daar maar naar toe.
Het was er rommelig, maar wij waren blij dat we plaats hadden. 
Eerst geïnstalleerd, toen gegeten , troonrede geluisterd en geslapen. Heerlijk.
Om 17 uur gingen we de boel verkennen. Heel veel huisjes en het leek of het het einde van het seizoen was. Alles stond overhoop.
Buiten de camping konden we geen kant op en we konden zelfs niet bij het meer komen. Tja, geen goede keuze dus en morgen maar weer verder.
Bij de receptie was wel gratis WiFi. Tot 2 x toe kwam men vragen of het werkte en dat was zo, maar toen viel het weg. Twee minuten zei hij en dat klopte, maar even later weer weg etc. Vandaar die vragen dus.
Het was wel lekker rustig op de camping en wij konden genieten van een winnend PSV. Bovendien moesten we de 65 e verjaardag van Nellie vieren.
Morgen gaan we richting Arles, dus al weer een beetje huiswaarts.
Morgen is ook Maria jarig, dus hebben wij weer feest!!
 
 
< Vorige   Volgende >