Actuele tijd

Op naar St. Tropez PDF Afdrukken E-mail

Het was 80 km rijden naar St Tropez en voor ons grotendeeld bekende weg. We kwamen weer door Frejus en over de berg. Hoe dichter we bij St Tropez kwamen, hoe drukker het werd op de kustweg. 

We hadden camping Les Mures in Grimaud uitgezocht. Het bleek een vrij grote camping te zijn met ruim 700 standplaatsen, maar wel aan zee gelegen.

We werden met een golfkarretje rond gereden om een plaats te kiezen. We waren er zo uit. Heel dicht bij de ingang en dichtbij het strand. We staan zeer strategisch opgesteld. We zien iedereen langs komen en na een dag kennen we al zeer veel gasten.

De eerste dag zijn we al naar St. Tropeze gefietst. Het stadje ligt aan een baai en wij liggen er recht tegenover. Vanaf ons strand zien wij de luxe jachten liggen. Er lag ook een zeer groot cruiseschip. Het is 10 km fietsen naar St Tropez, de weg is erg druk, maar voor ons ligt er een vrijliggend fietspad.

Het is een duur stadje. Ria ging even de markt op en toen heb ik een kopje koffie gedronken. Het kostte maar € 6,50. Het was er wel erg druk en gezellig.

Vandaag ook maar weer eens in de Middellandse zee gezwommen. Het water is louw, maar wel lekker met die golven.

Ik heb voor het eerst in deze vakantie voor 3 dagen wifi gekocht, dan kan ik ook nog een keertje stepbridge!!

We hebben tot op heden prachtig en zeer warm weer gehad, maar van zaterdag op zondag was het mis.

Om 03.00 uur begon het te onweren, bliksem, zware donder en veel regen de hele nacht door.

S-morgens was het een drukte van jewelste. Vele caravans en tenten stonden onder water en er moest veel gepoetst worden.

Wij stonden hoog en droog!! 

 
< Vorige   Volgende >