Actuele tijd

Via St Paul de Vence naar onze camping in Cagnes de Mer PDF Afdrukken E-mail
Een kijkje in St Paul de Vence en naar de camping in Cagnes du Mer.

In Frejus hebben we de nodige rust genomen en zeker genoten van het zwembad. Op zaterdagavond kwamen Henk en Anneke bij ons eten en toen waaide het enorm hard. Dat noemen ze een mestral!
Voor alle zekerheid heb ik de schotel toen maar even binnen gehaald.
Daags daarna was het weer prachtig weer en windstil. Toen zijn we nog een keer naar het strand gefietst. We kenden nu de weg. 
Het fietsen in Frejus was erg hectisch. We waren elke keer weer blij als we thuis waren.
Feit is wel, dat het iedere dag heerlijk weer is hier. Iedere avond zitten we tot savonds laat buiten. Heerlijk.
In Frejus maakten we ook kennis met Ans en Tonny van der Meijden uit Vinkel. Zij hadden ongeveer dezelfde reis voor ogen als wij. Voor hen is het hier allemaal iets makkelijker dan voor ons omdat zij electrische fietsen hebben. En dat is hier wel een zeer groot voordeel. Ik denk dat het geen jaar meer duurt voordat wij er ook een hebben!!!!
Op maandag vertrokken wij dus uit Frejus richting Cagnes du MER. Maar voordat we hier naar toe gingen zijn we eerst naar het stadje St Paul de Vence gereden omdat dit erg  hoog ligt en voor ons met de fiets niet te bereiken is.
Het was inderdaad een prachtig stadje. We zagen het al van verre liggen in de hoogte. Er was een plaats om de camper te parkeren, maar we moesten wel een eindje lopen voor we in het stadje waren.
Maar daar was het prachtig. Heel veel mooie galerieën en winkels met prachtige kunststukken. Mooie vergezichten en prachtige smalle straatjes. Zeker de moeite van het bezoeken waard.
Aangekomen op de camping in Cagnes zagen we de camper van Ans en Tonny al staan.  We zullen ze nog wel enkele keren tegen komen.
Vanuit deze camping willen we op de fiets naar Cannes, Nice, Antibes en Monaco.

 
< Vorige   Volgende >