Actuele tijd

Wij vallen weer met ons kont in de boter PDF Afdrukken E-mail
Wij vallen weer met ons kont in de boter!!

Je kunt het toch niet beter treffen dan wij. Dit weekend blijkt het weekend van Eguisheim te zijn. Morgen en overmorgen feest en nog eens feest. Er worden nu al volop standjes maar vooral tafels en heel veel banken in het centrum gezet. We moeten morgenvroeg entree betalen en dan krijgen we een glaasje, waar je heel het weekend mee moet doen! Denk niet dat het dan verder gratis is, want de inhoud kost telkens ook geld. Hoeveel een glaasje wijn dan kost weten we nog niet, maar ik denk dat het een groot drankfestijn wordt. Morgenvroeg zijn er overal optredens van kunstenaars etc en morgenavond zijn er op diverse plaatsen in het stadje muziekuitvoeringen en zondagmiddag gaat het weer door!  En je kunt het geloven of niet, maar het is hier tropisch weer en dat blijft het het gehele weekend. Iedere dag zonnig en 30 graden! Wie wil er dan nog naar Zuid Frankrijk?
We waren van plan om hier maar 1 dag te blijven, maar dat worden er nu dus 3. Frans heeft eigenlijk 9 plaatsen, maar er staan nu al 11 campers.
Eguisheim is een prachtig plaatsje met een zeer fraai centrum. De bussen met toeristen rijden hier aan en af, dus ik denk dat het dit weekend echt een gekke boel wordt.
Vandaag was ook weer een schitterende en warme dag. We zijn naar Colmar gefietst en hebben de stad weer bewonderd. Ook prachtig. Al die vakwerkhuizen. Je kijkt je ogen uit. We hebben bij Frans geen internet, dus vanavond kunnen we weer eens heerlijk lezen.
Ik heb vorig weekend een boek over de kruidendokter uit Casteren gekocht, dus dat ga ik nu  eerst lezen en daarna zoek ik weer een boek uit op mijn e-reader . Ik heb er ongeveer 5000 boeken op staan, dus keuze genoeg!!

 
< Vorige   Volgende >