Actuele tijd

Vervolg van onze missie naar Rediky PDF Afdrukken E-mail
Vervolg van de missie naar Rediky

Zoals gezegd, hadden we ons voorgenomen om langs de Russische grens te rijden en dan te kijken of we Rediky konden bereiken. We reden eerst naar Wizajni en toen richting Goldap. En jawel hoor, op een gegeven moment zagen we het bordje met daarop: Rediky 3,7 km. 
No Image
Helaas, het was een zandweg en dat vinden wij niet verantwoord om met de camper te doen.
No Image
We hebben toch nog even wat foto's gemaakt, maar toen zijn we door gereden.
Jammer Albert, maar je weet nu dat je er kunt komen, dus : ik zou zeggen: ga zelf maar eens met de auto en caravan deze kant op en dan kun je met de auto het hele dorpje Rediky verkennen!! Good luck. Dit hing er nog aangeplakt daar. We moeten het nog even vertalen!!
No Image
Wij zijn toen weer verder gereden over deze gele Grensweg. Het was een prachtige omgeving, een mooi, groen glooiend landschap met af en toe een klein dorpje.
De volgende grotere plaats was Wegorzewo en van daaruit moesten wij naar onze bestemming: Gizycko.
Gizycko is een plaatsje aan een groot meer met meerdere camping. We hadden er eentje uitgekozen, maar dat vonden we toch maar niets. We zijn toen doorgereden naar de jachthaven, waar we nu voor een paar dagen staan.
Prima plek met goede voorzieningen. Ook uitstekend internet.
Op het water is veel te zien. Prachtige jachten en zeilboten en veel volk.
Ondanks dit alles is het toch rustig op onze standplaats. Vannacht hebben we alleen 1 keer een trein gehoord. Verder helemaal niets.
Vandaag was het zondag en er was veel te doen in en nabij de haven.
Over het spoor zagen we tot 3 x toe een trein passeren met daarop heel veel militair materieel. Op een trein telde ik 50 wagons met legertrucks. Allemaal op weg naar de grens met Rusland!!!!
No Image
Ik drink toch maar rustig een lekker pools biertje!
No Image
Morgen trekken we weer door naar de volgende camping in dit prachtige merengebied, Mazurië.
We gaan dan naar het plaatsje, Mikolajki. Daar blijven we ook weer een paar dagen en dan gaan we via Warmia i Mazzuria richting Elblag en Gdansk.

 
 
< Vorige   Volgende >