Actuele tijd

De lente is begonnen. De knoppen komen er weer !! PDF Afdrukken E-mail
De lente is begonnen. De knoppen komen er weer uit!

Eind april, begin mei is eigenlijk de mooiste tijd van het jaar. Alles begint in bloei te komen en uit te lopen. Prachtig is de bloesem  van onze fruitbomen en het is mooi om te zien dat de beuken hagen weer uit beginnen te lopen. In een mum van tijd is alles weer groen en hangen de vruchten er weer aan.
Maar goed. We hadden afgesproken dat we nog mee zouden doen aan de kroegendrive in Hilvarenbeek en daags daarna vertrekken.
Het was spannend in Hilvarenbeek. Na de eerste helft stonden Ria en Truus op de 14 e plaats met 64% en Sjan en ik op de 39e met 59%. Gelukkig eindigden wij toch enkele plaatsen boven de dames met een miniem verschil. Wij 32 en zij 35 van de 198 paren, niet slecht toch?
Op zondagmorgen vertrokken we. De buren kwamen eerst nog een praatje maken en rond 10 uur vertrokken wij richting Eindhoven om nog even afscheid van Lisa te nemen. Helaas, dat pakte anders uit. Lisa lag net op bed en dus moesten wij  nog even wachten. . Het wachten werd wel beloond en Lisa toonde ons weer wat ze allemaal al weer meer kon. Erg leuk om te zien.
No Image 
Om 13.00 uur konden wij echt starten en om 17.00 uur stonden we in Bad Hersfeld, waar we zouden overnachten. Helaas regende het toen we aankwamen en dus zijn we er niet meer uit geweest. Ria wilde wel graag Skip Bo doen savonds. Nadat ik 3 keer gewonnen had, zijn we maar te bed gegaan en we hebben heerlijk geslapen.
 
< Vorige   Volgende >