Actuele tijd

En nog 2 dagen gezond bezig geweest!! PDF Afdrukken E-mail
En nog 2 dagen gezond bezig geweest
Onze laatste camping in Hongarije zou Camping Thermaal bad Papa zijn.
En zoals de naam al zegt: deze camping ligt naast een thermaal bad. De camping heeft een prijs als beste camping in 2014 gewonnen en dat is ze ook waardig. Prachtige standplaatsen  en magnifiek sanitair. Zo hebben we het de gehele vakantie nog niet gehad. We kregen 40% korting op de toegang tot het zwemparadijs en we hebben dus 2 x een dagkaart gekocht.
Tussen het bezoek aan het zwembad door gingen we de stad Papa in. Een leuk stadje, waar we weer Langos aten. Een platgeslagen oliebol met knoflook, kwarksaus en geraspte kaas. Hmmmmm lekker. En in de toeristische plaatsen in Hongarije wordt in elke straat om de 4 huizen wel ijs verkocht en dat vindt Ria ook heeeeerlijk.
Het thermaal bad was lekker warm en er was veel afwisseling. Uiteraard hebben we ook weer het Ned. Elftal zien winnen tegen Australië. Maar goed dat we Depay ingezet hebben!! Helaas kregen we ook bericht van het overlijden van Marleen van Ravensteijn op 66 jarige leeftijd. Dat is natuurlijk weer wat minder.
We zijn nu precies een maand in Hongarije. Morgen gaan we de terugtocht aanvaarden. Onze eerst halteplaats is in de buurt van Melk, waar we ook nog een paar dagen zullen verblijven.
 
 
< Vorige   Volgende >