Actuele tijd

Wk voetbal, hockey en mtb PDF Afdrukken E-mail
Voetbal, hockey en mountainbike kijken.
Ja, we zijn nog 2 dagen gebleven en daar hebben we geen spijt van.
Twee prachtige fietstochten gemaakt. Tijdens de tocht van gisteren waanden wij ons in de Ardennen. Flinke lange beklimmingen, ook wel weer zandwegen, maar deze keer gelukkig in de afdaling. De eerste zandstrook was al 4 km lang. We fietsen in een welvarend gebied, mooie huizen tegen de hellingen. We konden ons hier en daar ook te goed doen aan de kersen. En vandaag hebben we ook weer 60 km gefietst. Een groot stuk door een prachtig natuurgebied. Er stonden borden dat we er niet zonder toestemming in mochten, maar er stond niet bij hoe we toestemming konden krijgen, dus er toch maar in.
Tijdens de pauze hadden we nog even overleg met een Waalwijks echtpaar dat daar in Zallapati woonde. Hij vertelde dat daar 5 Nederlanders een huisje hadden. Na het natuurgebied was het wederom klimmen en zweten geblazen, maar wel erg leuk fietsen. We hebben dus absoluut geen spijt van onze verlenging hier.
Verder hebben we het erg druk met tv kijken. Al dat wk-voetbal, WK-hockey en dan ook nog een live uitzending mtb uit Zwitserland, waar Michiel v d Heijden aan mee deed. Wel fijn dat we het allemaal kunnen volgen.
We gaan nu dus niet meer naar de camping van die Nederlander, maar morgen gaan we naar een camping in de stad Papa, waar we ook weer een dag of 4 zullen blijven en dan moeten we helaas al weer huiswaarts!!

 
< Vorige   Volgende >