Actuele tijd

Szeged PDF Afdrukken E-mail
Szeged
Alvorens te vertrekken, hebben we nog n kopje koffie gedronken met Tineke en Theo en hebben we nog de nodige info gekregen. We moesten beslist naar het panorama in Opusztaszer. Onderweg besloten wij eerst de stad Szeged te bezoeken en dan aan het einde van de dag door te rijden naar een camping in Opusztaszer. 
Szeged is een erg mooi en schoon stadje en wie kwamen we er tegen?  Juist ja, Ellie en Jan. Zij stonden op de camping in Szeged en Ellie had niet verwacht ons nog te zien, maar ik wel. Wij hebben hen ook geïnformeerd over het panorama.
Na onze heerlijke, goedkope lunch begon het weer te regenen, dus maar even het winkelcentrum in en ook weer een paraplu gekocht. 
Om 17.00 uur reden we ri de camping bij het park van het panorama. Daar aangekomen, was alles op maandag gesloten, ook de camping. We hebben nog even in de buurt gezocht naar een andere camping, maar niets te vinden. Ria wilde niet op een pleintje in een dorpje blijven staan, want dat mag niet in Hongarije!! Dus maar terug naar de camping in Szeged, enkele uren en 100 km verder stonden we dus weer naast Ellie en Jan. Vandaag gaan we wel naar het panorama in Opusztaszer en dan rijden we door naar de stad Pecs, waar we ook weer een paar dagen blijven.
 
< Vorige   Volgende >