Actuele tijd

Nog onverwachts een leuke laatste dag PDF Afdrukken E-mail

Maandag was onze laatste dag in Benidorm, dus we gingen eerst op de fiets naar Benidorm-centrum om bij de Mercadona nog wat noodzakelijke boodschappen voor thuis te doen. Daarna fietsten we door naar Albir om daar aan zee op een terrasje nog ff koffie te drinken. Tijdens het koffiedrinken kocht Ria nog een nieuw jurkje, dus die kan er ook weer even tegen. Wij waren van plan om smiddags nog naar het strand in Benidorm te gaan, maar onderweg naar huis kwamen we Ria en Jack tegen. Ria vroeg of we zin hadden om mee te fietsen naar Villajoyosa, een kustplaatsje voorbij Benidorm. Natuurlijk kon dat. Even via onze camping om de boodschappen achter te laten en toen naar Benidorm terug, lopen door het oude centrum en toen weer verder langs de kust fietsen. Het ging af en toe flink omhoog maar Ria en Jack peerden maar door op hun electr fietsen en wij er achter aan. Na 15 km kwamen we in het stadje Villajoyosa aan en daar fietsten we mooi langs de haven en het strand naar een verlaten stukje strand. Heerlijk, rustig en prachtig. Hier genoten we van onze picnic. Wij hadden broodjes met zalm en Ria en Jack brood met kaas. Verschil moet er zijn!!

Daarna moesten we nog verder fietsen langs een grote rots, dus wij weer achter Jack aan en toen kwamen we aan in een mooi parkje, waar we wat dronken, een heerlijk koud biertje. Na heel onze en hun levensgeschiedenis verteld te hebben, fietsten we weer terug. Het was magnifiek. Om 18.00 uur kwamen we bij ons op de camping aan en daar dronken we nog even een koud biertje. Ria en ik hadden toen 50 km gefietst. Na het vertrek van Ria en Jack hebben wij snel gegeten want ik moest nog een laatste keer stepbridgen!!!! We hebben daarna nog een hoop opgeruimd en tot 24.00 uur buiten gezeten want het was heerlijk en binnen te warm om te slapen.

Inmiddels hebben we weer de nodige verjaardagen gemist. Nelly en Maria, Hans en Regina en vandaag wordt mijn oudste zus 65 en verjaart Annelies. Allemaal van harte gefeliciteerd.

Morgen vertrekken we en dan zijn we vrijdagavond thuis om savonds in Veldhoven een dineetje te hebben. Op zaterdag doe iki met Henk mee aan de kroegendrive in Bergeijk en zondag gaan we naar de verjaardag van mijn jongste zus. We hebben het er maar druk mee. 

Het was weer fantstisch deze reis. Heerlijk hier in Spanje. Jammer dat we weer terug moeten, maar in Nederland is ook weer het een en ander te doen, waar we bij willen zijn!!!!!!

 
Volgende >