Actuele tijd

Van Servie via Kroatie en Slovenie toch nog in een keer naar Oostenrijk PDF Afdrukken E-mail

We hadden nog een heerlijke dag gehad aan het meer van Bovan. Lekker uitgeslapen, nu we weer eigen baas waren, en toen op de fiets gestapt. Heerlijk om een beetje in de zon te freewheelen. Uiteraard hadden we ook nog een keer gegeten in Soko Banja, want dat was heerlijk. Toen we weer aan ons meer kwamen was het er druk. Donderdagavond, begin van het weekend? Op het richeltje beneden ons stonden tenten en de picnicbank was ook een tent geworden. De mensen genoten met volle teugen en wij ook.

Maar ook wij moesten verder en daags daarna vertrokken wij om klokslag 07.00 uur. We wilden graag wat kilometers richting huiswaarts maken. Onze bestemming was Lubljana, maar al rijdende hebben we gekozen voor Putj in Slovenië omdat het lekker op schoot. Na ruim 750 km gereden te hebben (en dat is erg veel voor ons met de camper!!) kwamen we op de camperplek in Putj aan. Het was er erg luidruchtig en de kale plek bleek 23 euro te kosten. Te veel dus. Wij besloten toen om maar meteen door te rijden naar Oostenrijk, onze uiteindelijke bestemming. Om klokslag 20.00 uur kwamen we aan in het plaatsje Oberschwarsma in Steirermark, helemaal in het puntje dus. Een kleine camping met alle voorzieningen. Dus maar snel geparkeerd en aan het eten.

Vandaag hebben we hier rondgefietst, niets dan wijnstrassen en hele leuke dorpjes. We zien nu ook weer iets anders dan moskees!!!

 

 No Image

Morgen gaan we een wandeling maken en na afloop eten in het restaurant bij de camping. Mogelijk blijven we hier nog wel een paar dagen, want er valt nog meer te fietsen en de omgeving is prachtig.

 
< Vorige   Volgende >