Actuele tijd

Junussen PDF Afdrukken E-mail
We zien Junussen.
19 juni door naar Sinop. Ook hier had Johneen plaats gegoogeld. We stonden pal aan zee. Achter ons was een winkeltje en de eigenaar bleef tot minimaal 01.00 uur bier verkopen en de jonge Turkse gasten dronken dat op het strand op. Wij zijn de boulevard nog afgewandeld en hebben nog een drankje genomen in de stad, waar het erg gezellig was.
20 juni Junussen.
Van Sinop zouden we langs de kust naar Inebolu rijden. Het was ruim 150 km maar we waren pas om 16.00 uur op de plaats van bestemming. Niets dan kronkels en stijgen en dalen. In Inebolu konden we geen standplaats gevonden krijgen dus we zijn 12 km verderop in een dorpje in de haven gaan staan.
We spraken er een man die met een net vis aan t vangen was.
No Image               
Hij vertelde dat hij een groot soort zalm ving. Soms wel 25 stuks. Helaas, vandaag was t water te warm en dan lieten ze zich niet zien. Hij wees ons wel op de Junussen. Volgens ons waren het dolfijnen.
No Image 
We zagen er toen even heel veel en dan is Ria weer helemaal in haar element. Morgen gaan we richting de badplaats Bartin. Weer 150 km maar ook weer dezelfde kustweg. We hebben afgesproken dat wij om 07.00 uur gaan rijden en dan zullen we de anderen in Bartin ontmoeten op een camperplaats aan de zee.
 
< Vorige   Volgende >