Actuele tijd

Antalya in en weer uit. Kamperen naast het Sea Planet Resort PDF Afdrukken E-mail

De bedoeling was om in Antalya op een camping te gaan staan. We reden op de coördinaten maar toen we er waren, was er niets te zien, dus naar de volgende camping. Daar kwamen we bij een soort parkeerplaats en de man die daar rond liep zei dat het pas volgende week open ging, maar al 4 jaar geen camping meer was. Er was volgens hem in heel die wereldstad met meer dan 1 miljoen inwoners, geen camping. Wij besloten dus maar om terug te rijden naar een camping in Beldibi, 30 km voor Antalya, waar we eigenlijk eerst naar toe zouden gaan. Vanuit deze camping zouden we dan de stad gaan bezoeken.

Toen we ons eenmaal op de camping hadden gesetteld, voelde niemand er meer voor om morgen terug te gaan naar Antalya. We hadden het al wel gezien.

We stonden op camping Orkinos. Het was er erg rommelig en verwaarloosd, maar we stonden wel mooi pal aan zee en er was een leuk strand.  Naast de camping waren hotels met veel gasten en veel muziek.

De dames gingen weer winkelen en wij begaven ons heerlijk in zee en deden daarna een tukje.

Savonds was er iets verderop volop vuurwerk, waar wij van mee konden genieten. En liggend op bed genoten we weer van de muziek van de buren.

Al zeer snel hadden we dus besloten om de volgende morgen door te rijden. Ria stelde voor om de rondweg rond Antalya te nemen, want daags tevoren waren we er 2x dwars doorheen gereden. Zo gezegd, zo gedaan. Onze bestemming was Manavgat, maar eerst zouden we een bezoek brengen aan het grote en zeer bekende amfitheater van Aspendos. Daar worden nu nog dagelijks uitvoeringen gegeven. Het was er erg mooi. Op 12 juni wordt Aida daar opgevoerd. Dat zouden wij wel graag gezien hebben, maar dat duurt te lang.

Toen op zoek naar de camping in Manavgat en wat denk je: Weer hetzelfde verhaal, geen camping te bekennen toen we op de plaats van de coördinaten waren.

We zijn toen weer 10 km verder door gereden en gestopt op de eerst volgende camping Osay. Hier had ook de groep van NKC gestaan. Een simpele camping aan zee en weer pal naast een prachtig, groot nieuw hotel. Onvoorstelbaar mooi. Het Sea Planet Resort, dat in april 2013 is geopend. Zie hier onder. Morgen gaan wij daar even een kijkje nemen en dan gaan we ook naar Manavgat.\ en Side.

 

 

 

 

 
< Vorige   Volgende >