Actuele tijd

26 mei een heerlijke rustdag in Kusadasi PDF Afdrukken E-mail

26 mei was een prachtige dag, een zondag en dus rustdag. Moet ik ook van de dokter. Eerst lekker uitgeslapen en toen een heerlijk boterhammetje met verse aardbeien buiten in het zonnetje gegeten. We genieten hier van het vele verse fruit en de groenten. We eten bijna iedere dag aardbeien en ik ook tomaten op mijn boterham. We zijn echt gezond bezig. Aan het strand was het vandaag ook druk. Vele Turken zaten te picknicken aan het strand en de haven. Uiteraard zijn we ook nog even de stad ingelopen en wat gekocht. We hadden zo waar vandaag een paar erg vriendelijke en niet opdringerige verkopers getroffen. Ik wilde een shirt kopen in een winkel, maar vond het te duur. Toen even een paar straten verder geprobeerd. Die had er ook wel, maar niet zon mooie, wel goedkoper. Ik vertelde dat ik een mooiere had gezien en toen bleek dat bij zijn zwager te zijn. Hij had al contact gehad met zijn zwager voor wij daar terug waren en toen kregen we toch nog een beetje korting. Shirt is eigenlijk nog te duur maar wel mooi. Ik heb ook nog een nieuwe portemonnaie gekocht want in de mijne bleef geen geld meer in. Daarna weer terug naar de camping, beetje relaxen, even zwemmen en toen ons dagelijkse happy hour. 

We zijn weer bijgepraat en hebben het plan voor morgen doorgesproken. Savonds sinds lange tijd weer een tornooitje op step gespeeld met JeanneVe. We werden 6e, niet slecht dus. Jeanne klaagde wel omdat zij maar 1 x gespeeld had. Tja, ik speel graag zelf. Morgen dus op naar de krijtrotsen in Pamukkale. 

Vandaag zijn Corine en Hans aan hun vakantie begonnen. Ze zaten bij toeval samen met Lia en Henk in hetzelfde vliegtuig op weg naar Amerika. Wij wensen hen ook een fijne vakantie. 

 
< Vorige   Volgende >