Actuele tijd

Kusadasi, oogarts en folkloristische avond PDF Afdrukken E-mail

Ria stuurde ons op een vlotte manier  naar Kusadasi. Het was ook maar 25 km. Het laatste stuk in Kusadasi was erg druk, maar het ging goed. Er lagen 2 campings naast elkaar. We kozen voor camping het omdat we gehoord hadden dat die camping een zwembad had en goed was. De camping ligt aan de haven en bijna in het centrum. Erg leuk. Ria zette de camper zeer ervaren op zijn plaats. John zei, dat had Leo niet beter kunnen doen. Je kunt het zien als een compliment!

na aankomst gingen wij onmiddellijk naar een oogarts. Die was erg dichtbij geluKkig. Helaas kon hij niets voor mij doen. Pas als het bloed uit mijn ogen is weggetrokken kan hij zien wat er aan de hand is of wat er moet gebeuren. Ik moet over 10 dagen opnieuw naar een oogarts, als er tenminste niet eerder iets gebeurt. Jammer, het is allemaal wel een beetje beangstigend.

op onze camping staat ook een groep van de ANWB. Zij maken onze tocht omgekeerd, dus we hebben weer de nodige informatie gekregen. Kusadasi is een leuke plaats, waar veel cruiseschepen aan leggen, dus ook veel winkeltjes en. Een mooie boulevard. Savonds was er in de karavanserais een folkloristische avond. Wij konden er naar toe lopen. Er was volop muziek, dans, eten en drinken. We hebben ons erg goed vermaakt en we mochten zelfs nog wijn mee naar huis nemen!  Ondanks het feit dat ik rechtop moet slapen had ik een goede nachtrust. Smorgens ging Ria de luifel en de camper poetsen want die zat onder de vogelstront van de vorige camping. Ze kreeg de nodige hulp van onze vrienden en dat was erg fijn, want ik mag niets doen en dat valt niet mee.  We hebben ook nog wat geshopped want anders gaat t feest niet door. Misschien blijven we hier nog een dagje langer omdat het hier goed toeven is. Het is elke dag rond de 28 graden. We zijn al aardig bruin geworden. Daarna vervolgen we onze tocht en dan gaan we naar Pamukalle. 

 
< Vorige   Volgende >