Actuele tijd

Camping Rais Gerba in Finale de Pollina PDF Afdrukken E-mail

Camping Rais Gerba in Finale de Pollina.

 

Om 17.00 uur kwamen wij hier aan. Onze camper stond al keurig geparkeerd en Mientje was weer blij dat ze Cor terug zag.

We hadden onderweg geen Pharmacia gezien dus moesten we nog steeds medicijnen gaan halen. Ik had Ralph gevraagd of we die in dit dorpje konden krijgen en tegen 19.30 uur kwam hij zeggen dat de apotheek nog tot 20.00 uur open was, maar je kon er niet naar toe lopen, wel fietsen. Uiteindelijk was hij bereid om zelf nog even snel naar de Pharmacia te fietsen en de medicijnen te halen.

Inmiddels had ik al vanaf 15 september contact gehad met onze verzekeringsmaatschappij en hen steeds op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Het stond al vast dat wij naar huis vervoerd zouden moeten worden, maar zij wilden eerst zelf nog contact hebben met de oogarts in Ribera.

Dit lukte niet omdat zij steeds een antwoordapparaat kregen.

Woensdagavond, 26 sept was echter ons afscheidsdiner en op 27 sept zou iedereen zijns weegs gaan.

Woensdagmorgen kreeg ik te horen, dat de verzekering een chauffeur zou sturen.

Deze zou vliegen op Palermo en dan naar onze camping komen.

De vluchten op donderdag en vrijdag waren erg duur, dus werd besloten dat hij zaterdag 29 sept zou vliegen en dat wij dan zondag 30 sept aan de terugtocht zouden kunnen beginnen.

 

Wij hebben ook deel kunnen nemen aan het afscheidsdiner want dat ging er rustig aan toe.Regi had een kalender rond laten gaan waarin iedereen iets geschreven had.

Zij bood deze aan het begin van het diner aan Attie en Ralph aan en sprak hierbij een dankwoordje namens de groep.

In aansluiting hierop heb ik ook de mensen die mij zo goed geholpen hadden bedankt en medegedeeld, dat er zaterdag een chauffeur zou komen, die ons op zondag terug zou brengen naar het vasteland en dan in een dag of 3 naar huis.

 

Al met al een heel bevlogen vakantie. Door al dat gedoe met mijn oog hebben we wel de helft van de vakantie gemist.

Gelukkig zijn we wel bij de groep kunnen blijven en dat was erg gezellig.

We hadden ook een leuke groep, die volop mee leefde met mijn situatie.

 

Na vertrek van de groep zijn Kees en Wil nog een dag bij ons gebleven en Cor en Mientje zelfs 2 dagen. Zaterdag waren we helemaal alleen, maar aan het einde van de middag werd het weer erg druk op de camping want toen kwam er een nieuwe groep!!

 
Volgende >