Actuele tijd

Finale di Pollina. PDF Afdrukken E-mail

23 sept Terug naar Ribera en op 24 sept naar Finale di Pollina.

 

Toen wij na 150 km rijden weer in Ribera op de camping aan kwamen bleek Fabio op vakantie te zijn en zijn broer Jerry wist van niets. Hij kon op maandag niet met ons naar de oogarts want hij was alleen op de camping. Weer op zijn Italiaans die afspraken dus.

Fabio bleek op Lampaduza te zitten maar Jerry zou hem bellen en ook de schoonmoeder van Fabio. Beiden waren eerst niet bereikbaar maar hij zou het later nog wel eens proberen.

Toen wij ter plaatse gegeten hadden kwam hij vertellen, dat hij op maandag tussen 10 en 12 een telfoontje zouden krijgen en dat hij dan mee zou gaan naar de oogarts. Dus……. Toch weer opgelost.

Op maandag vertrokken we om 11.30 uur. Schoonmoeder was ook in het ziekenhuis, maar het was er druk. De een na de ander ging ons voor, maar wij moesten maar wachten.

Om bijna 13.30 uur mochten wij naar binnen.

De dokter had ons al herkend.

Hij bekeek de uitslag van het bloedonderzoek en constateerde dat ik toch verhoogd suiker had. (Dat was een van de oorzaken voor mijn glasvochtontsteking) . Na onderzoek contateerde hij verder dat ik ook een lichte vorm van staar had.

Het zicht in mijn oog was wel beter geworden maar nog steeds erg troebel.

Hij stelde vast, dat ik niet mocht vliegen om te voorkomen dat mijn netvlies los zou komen of zou scheuren. Ik mocht ook niet zelf in de camper rijden maar wel meerijden.

We moesten ook weer nieuwe medicijnen halen. Omdat het toen al weer 14.00 uur was, zei Jerry, dan moet je wachten tot 16.00 uur dan is de Pharmacia weer open!!!!!

Dat konden wij Cor en Mientje echter niet aandoen en dus besloten wij om aan te rijden en de medicijnen later wel te gaan kopen.

We moesten 200 km rijden naar de volgende camping.

Uiteraard hadden we de autobaan gekozen want dat ging sneller.

Op een gegeven moment zagen we echter berm- en bosbranden en dat werd steeds erger.

Het werd zelfs zo erg, dat we door het vuur moesten rijden en dat was niet leuk.

Maar goed rond 17.00 uur werd het echtpaar weer verenigd en waren wij weer bij de groep.

 
< Vorige   Volgende >