Actuele tijd

Proficiat PDF Afdrukken E-mail

Proficiat Trees, Hans, Thea, Johan, Juul, Hanno en Vittoria.

 

Ja, we missen weer heel wat feesten, maar deze week hebben we toch ook hier maar een beetje gefeest. Dinsdag omdat zwager Han 65 werd, vrijdag omdat Juul geslaagd is en vandaag omdat neef Hanno met Vittoria in het huwelijk treedt. Onze kinderen zullen ons daar vertegenwoordigen en wij steken straks de bbq aan.

We waren van plan om 2 dagen bij Diana te blijven, maar uiteindelijk worden het er 7. Maandag gaan we richting Rovinje.

Het was heerlijk hier op de camping. We zaten op 1 km van de zee en we hadden een schitterend zwembad, waar we elke dag van genoten hebben. En niet te vergeten: Het is iedere dag erg zonnig, 30 gr en meer.

Woensdag hebben we Nederland-Duitsland gekeken. Ik had er nog speciaal een oranje shirtje voor gekocht, maar het mocht niet baten. Overigens hadden alle Nederlanders op de camping wel iets oranjes aan of opgehangen. Maar goed, zondag hebben we nog een heel klein kansje, dus nog maar een keer in het oranje en hopen dat we dan kunnen juichen.

 

 No Image

 

We hebben hier ook leuk kunnen fietsen. We zijn alle hoeken van het schiereiland in gefietst en we hebben veel prachtige huizen gezien.

Vrijdag was onze mooiste fietstocht. We zijn toen dwars door Pula gereden naar het erg mooie stadje Vodnjan en daarna naar het vissersdorpje Fazana. Het is hier nergens vlak, dus steeds weer klimmen of dalen en ondanks de hitte hadden we toch meer dan 50 km gefietst.

In Vodnjan staat de hoogste toren van Istrie en in dit stadje hebben we ook ons goedkoopste drankjes op. Cappuchino kostte nog geen euro en voor een halve lt Karlovacko betaalde ik

€ 1,75. En dat biertje is heerlijk.

Internet is ook uitstekend hier (dankzij onze power-wifi!!) en dus heb ik deze week mijn hartje ook weer op kunnen halen en de nodige toernooitjes op stepbridge gespeeld.

 
< Vorige   Volgende >