Actuele tijd

Pula en omgeving PDF Afdrukken E-mail

Pula en omgeving

 

Onze camping in Njivice werd helemaal gerenoveerd. Wij stonden op nieuwe, mooie en grote plekken met alle voorzieningen per plaats er bij. Helaas was ons toiletgebouw nog niet klaar. Er werd met man en macht aan gewerkt, want het had 3 maanden geleden al klaar moeten zijn en nu moet het over 3 weken geopend worden. Er moest nog steeds heel veel gebeuren.

Naast alle nieuwe standplaatsen is 1/3 gedeelte van de camping al helemaal ingericht met nieuwe chalets. De rest van de camping is nog oud. Hier staan heel veel Slovenen. Wij moesten ook op dat gedeelte gaan douchen en dat was allemaal een beetje verouderd, maar ging verder goed. Ik denk dat je deze camping volgend jaar niet meer terug kent. Wordt erg prachtig en de ligging is geweldig.

We staan nu op een kleine familiecamping Diana in het plaatsje Banjole, 6 km van Pula.

Vannacht heeft het weer eens flink geregend maar voor de komende 14 dagen wordt stralend zomerweer aan gegeven. Het is een leuke, kleine familiecamping. Er is een zwembad en niemand heeft een afgebakende plaats. Vorige week was er  niemand zei gastvrouw Diana en nu staat het helemaal vol, ca 20 caravans/tenten/campers. Er is ook een heerlijk zwembad en een tennisbaan. Gisteren zijn we naar Pula gefietst. 25 jaar geleden zijn we hier ook geweest. Het amfitheather kenden we nog terug maar verder helemaal niets.

                             No Image

 
< Vorige   Volgende >