Actuele tijd

Naar het eiland Krk PDF Afdrukken E-mail

Naar het eiland Krk

 

De laatste morgen op Zaton kwam ik nog een bekende tegen. Oud-collega, Kees Lips. Hij stond 3 rijen achter ons en deed het rondje Kroatië in omgekeerde volgorde. Na even bijgepraat te hebben zijn wij vertrokken richting het eiland Krk. We moesten na een lange strandrit een tolbrug over en toen waren we op het eiland Krk. We zouden eerst naar camping Bor gaan om het stadje Krk te kunnen bezoeken. Dat hebben we nog diezelfde dag gedaan en daags daarna zijn we doorgereden naar een camping in Njivice, die aan het strand ligt. Hier troffen we een bakker uit Berkel-Enschot aan, die ook Anton Knippels had ontmoet. We hebben er een paar heerlijke dagen aan zee doorgebracht. Op het eiland Krk valt helaas niet veel te fietsen. Er zijn weinig wegen en het is er druk.

Tegenover ons stond een oud volkswagen-vrachtautootje, bouwjaar 1969. Het echtpaartje hoopt dat ze er weer heelhuids mee thuis komen en anders moet de ANWB maar komen zei hij!!

 

                                 !No Image

 

                                    

We hebben hier ook naar het Nederlands elftal kunnen kijken. Toen Duitsland tegen Portugal speelde hoorden wij al juichen voordat de goal gevallen was. Het blijkt dat onze tv een halve minuut later uitzond, dus wij werden telkens gewaarschuwd.

Over een paar dagen trekken we weer verder en dan gaan we naar Istrie.

 
< Vorige   Volgende >