Actuele tijd

Een dagje Ljubliana PDF Afdrukken E-mail

Een dagje Ljubliana


Met een ander Nederlands echtpaar zijn we naar de kloof gefietst en hebben we er doorheen gewandeld. Erg mooi. Ik heb bewondering voor de mensen die dit begin vorige eeuw hebben gemaakt. Al die trapjes, al die bruggetjes en die hangende bruggetjes. Het was de moeite waard.

De camping van Bled was ook erg mooi. Het was er een komen en een gaan. Toen wij kwamen stond er een grote Kip caravan club en toen wij gingen kwam er een Acsi groep. De meeste kampeerders bleven er maar 2 of 3 dagen. Wij dus ook, maar het was er wel mooi.

We hebben ook nog even contact gehad met het echtpaar van rent-a-tent, maar de eerste gasten moesten nog komen en hij zag ook een beetje op tegen de grote tenten, die nog opgebouwd moesten worden!!! Staan ze bij jullie al Henk?


We waren vrijdag 18/5 zo op de camping in Ljubliana en daags daarna zijn we met de bus naar de stad gegaan. Ljubliana is een compacte, maar erg mooie en zuivere stad.

We hebben een vermoeiende maar mooie wandeling gemaakt naar de burcht en we hebben alle belangrijke gebouwen bezocht. 

Er was een groot volleybaltoernooi bezig en de Rotary club had een opgerolde taart van 270 m gebakken, die nu verkocht werd. Wij hebben ook maar snel een paar stukken gekocht want de chocola liep er uit met die hitte. Daarna hebben we nog even heerlijk in het Tivolipark liggen rusten in het zonnetje. Ja, het was vandaag een stralende dag, zeker 25 graden. Hopen dat het zo blijft. Morgen trekken we weer verder richting Istrie.

 

                                                   No Image 

                                                         


 
< Vorige   Volgende >