Actuele tijd

Het meer van Bled, onze eerste fietstocht en een wandeling door de Vintgar-kloof PDF Afdrukken E-mail

Het meer van Bled, onze eerste fietstocht en een wandeling door de Vintgar-kloof.


Toen we in Bled aan kwamen was het stralend weer en dus gingen we eerst een paar uurtjes in de zon liggen. Heerlijk ontspannen. Daarna hebben we de fiets genomen en zijn we nog rond het meer van Bled gefietst. Voor mij was het een dejavu voor Ria niet.

Bij terugkomst op de camping werd er verteld, dat er veel regen zou komen, dus wij hebben de fietsen maar ingepakt en alles goed opgeborgen.

En inderdaad: Het heeft de hele nacht geregend en woensdag was het pas om 16.00 uur droog. Er was veel water gevallen. We hoorden van andere campinggasten dat ze in Oostenrijk door de sneeuw hadden moeten rijden en dat het slechts 1 graad was. Om 5 uur hebben we nog een rondje rond het meer gewandeld en dat deden veel mensen.

Donderdagochtend was het weer stralend weer en dus tijd voor een fietstochtje. We hadden een mooie tocht van 30 km uitgezocht. Leuke beklimmingen en mooi uitzicht op het meer en op de besneeuwde bergtoppen.

Morgen maken we nog een fietstocht naar de Vintgar-kloof en dan gaan we daar doorheen wandelen. Schijnt erg mooi te zijn.

In de loop van de middag rijden we naar Ljubliana, waar we ook weer een paar dagen willen blijven.

 

                                              No Image   

 
< Vorige   Volgende >