Actuele tijd

Op bezoek bij Riek en Theo in casa nuestro sueno PDF Afdrukken E-mail
 

Op bezoek bij Theo en Riek in Nuestro Sueno


We zouden even koffie gaan drinken bij Riek en Theo maar dat liep een beetje uit.

We hadden wel moeten zoeken voor we hun huis nabij Tibi hadden gevonden. Eigenlijk reden we er recht naar toe maar omdat ik niet geloofde dat we zo hun straat in moesten rijden, omdat er een stukje weg ontbrak, besloot ik om terug te rijden om de straat van de andere kant te benaderen. Maar dat bleek niet mogelijk, dus toen toch maar weer gebeld en toen bleek dat we inderdaad toch op de eerste plaats de Poeta Miguel in moesten.

Heer Theo stond al aan de straat en in casa Nuestro Sueno stond Riek ons al op te wachten. We werden gastvrij onthaald op koffie met heerlijk amandelgebak, turron. Ze hebben een prachtig huis met een mooie serre en een groot terras. Het uitzicht vanuit de woning is ook fantastisch.

 

                              No Image

                                     

 Al buurtend kwamen we er achter dat Theo verwachtte dat we ook de avond bij hen door zouden brengen en dat we dan met zijn vieren naar de chinees zouden gaan. De beslissing was snel genomen en tegen 19.00 uur reden we in de corsa met Ria achter het stuur naar Castalla, waar we weer eens heerlijk gegeten hebben. S-avonds hebben we nog het nodige gedronken en gebuurt. De nodige personen uit het Drunen en Waalwijk van vroeger zijn de revue gepasseerd. Het was erg gezellig. Wij hebben de nacht in onze camper doorgebracht want die stond toch voor de deur. De Poeta Miguel is een hele rustige straat, dus wij sliepen heerlijk. Als je heel goed luisterde, hoorde je het beekje achter hun huis kabbelen.

Smorgens hebben we na het ontbijt met Riek en Theo nog een wandelingetje gemaakt over het terrein aan de overkant van de weg, waar eigenlijk nog een hele woonwijk zou worden gebouwd. De wegen en de hele infrastructuur ligt er al, maar het vermoeden bestaat dat er nooit meer iets gebouwd zal worden. Daarna nog een laatste kopje koffie en toen gingen wij weer op weg, richting Elche. Elche is een prachtig stadje met heel veel palmbomen. Ook hier staan we weer op een camperplek en morgen gaan we Elche en de omgeving verkennen.

 
< Vorige   Volgende >