Actuele tijd

Van Albir weer terug naar Calpe PDF Afdrukken E-mail
 

Van Albir weer terug naar Calpe


Donderdag hadden we nog een mooie stranddag in Benidorm. Voordat we bij t strand aan kwamen zagen we dat hier ook balletje-balletje wordt gespeeld. Ze trappen er nog steeds in. Ik heb even gekeken en in een mum van tijd had de speler 7 briefjes van 20 te pakken, terwijl hij er maar eentje uitgaf. Aan het strand was het heerlijk. Hoewel ons gezicht, armen en benen al wel bruin zijn, verbrandde mijn buikje en bovenbenen nog wel. Dus maar weer smeren.

Op de camperplaats hadden we leuke buren. We hebben weer volop informatie opgedaan.

Vrijdagmorgen zijn we naar de markt in Alfaz del Pi gelopen. Was ook weer een stevige tippel, maar dat is inderdaad nodig, want het buikje wordt hier alleen maar ronder van t lekkere eten, de cerveza en de wijntjes. Dus lopen kan geen kwaad.

Op de markt was het lekker druk. Niks dan Nederlanders. Ik vraag me wel eens af hoeveel Nederlanders er nu hier aan de Costa's zitten. Enorm veel en allemaal levensgenieters, maar ze hebben gelijk. Het is echt heerlijk.

Na de middag hebben we onze camperplek weer verlaten en zijn we terug gereden. Ja, niet vooruit maar terug, richting Calpe. We hadden zo veel goeds over deze regio gehoord, dat we besloten hebben om deze plaats toch ook eerst maar aan te doen.

De weg er naar toe is alleen al een feest. Ook het rijden in de camper blijft fantastisch. Steeds weer genieten van de prachtige uitzichten en je kunt ver weg kijken.

De komende dagen brengen we hier rond Calpe door en daarna gaan we Theo van Heeswijk opzoeken in zijn appartement in Tibi en dan rijden we dus weer zuidwaarts.

 

                                               No Image

 

 

 

 

 

 

                                                       

 
< Vorige   Volgende >